En till julklapp?Ja, försöka kan man i alla fall. Gå in här; http://radarzine.com/blogg/emma/2009/12/21/tavling-vinn-fotografering/, så har du också chansen att vinna en fotografering av teamet på Radar! Inte illa pris om ni frågar mig (;

Ang USA

Alltså, USA är ju typ världens rikaste land (om man bortser från att de har massor med fattiga människor och att Kina egentligen äger typ hälften av deras pengar) och framför allt så har de kärnvapen. Därav vetot. Ingen bråkar med USA får då kommer de och krigar. Man behöver inte ens bråka med dem, de kan komma ändå.

Och trumpeter i pepparkaka är inget lämpligt. Vi har försökt göra runda former förut (någon som minns husbåts-svävaren, kanske? Jessica gör det garanterat för den gick sönder på morgonen hemma hos henne.) och det var inte så lyckat. En trumpet är väldigt rund.

Så, case closed.


Annars har jag bakat hus med mamma, knäck, julgodis och jobbat endel.

Pepparkakshus

Visats förut, och tål att visas igen.

Vårt mästerliga pepparkakshus som vi vann det årets pepparkakshusbyggartävling på Östrabo 1. Andra året i rad som vi tog hem segern, vann alla år vi ställde upp :)Temat det året var rymden, och vi gjorde jultomtens planet.

I år är det tydligen "musik" som ska utmana oss, även om vi knappast kan ta hem segern i år (lite sent att muta in oss hos någon som går kvar på skolan, som självklart skulle vunni ;)

En liten diskussion med en av med-bakarna, på måndag smäller det!

the Great Kat II säger:
ingen trumpet. jag lägger in veto för jag är USA!
Johanna säger:
Nope, det är du inte. Du är mer Ungern


Ja, vad svarar man på det?


Granen står så grön och grann..

Igår natt (efter att jag bytt proppen) var jag duktig och städade lite här hemma. Idag var det Tobias som var duktig och diskade och dammsög.
Då det är städat och fint här hemma passade vi på att sätta upp julgranen.Pyntat och klart, men ljus i och paket under!

(Julgranen är väl runt halvmetern hög och inköptes på Cleas Ohlson för 59:-, klapparna som ändrar färg kommer från Liseberg.)

Ljushuvud?

Katarina försöker tända taklampan, det smäller till och hela lägenheten blir svart. Utom köket (som går på en egen propp) och hennes dator, eftersom det är en laptop.
Försöker skriva om det, och förstår inte varför det inte går. Tills hon kommer på att modemet faktiskt behöver ström..

Ringer sambo, han berättar om en magiska "grejer"-lådan och sedan blir det proppjakt.

Skruvar lite, och sedan är det ljust igen. Stor tjej reder sig själv (och nej, jag ringde inte pappa först!)


Tv3play is the shit

Kommentaren jag fick av sambon när jag kom hem från stallet var "men, var har du vart?". Snacka om koll..

Julklappsinslagning till Nobelfesten gjorde att Kniven mot Strupen fick ses på datorn istället, passade på att äta lite kvällsmat också. Älska tv3play!

Festival!

Trots bara dagar kvar tills Alice Cooper-spelningen i Göteborg kan jag inte låta bli att hänga på låset när biljetterna till Sonisphere-festivalen släpps nästa vecka. Med dessa som klara artister; Iron Maiden, Mötley Crüe, Heaven & Hell, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax och Alice Cooper, hade det ju vart en skam att missa.

Frågan är bara varför den ska vara i Stockholm...?

Mera paket!

Idag har jag slagit in det sista paketet till min bror och hans flickvän, nu får de inget mer! (eller ja, egentligen får han en sak till, men det är redan köpt så det räknas inte). Känns ganska skönt att vara klar med någon, faktiskt. Bara pappa-problemet kvar nu tror jag.

Ja, förutom att den julklappen till Tobias som jag kanske var nöjdast över blev.. fel. Köpte på e-bay och säljaren skickade en helt annan sak till mig. Får se om det hinner lösas innan jul eller inte.

Fick tvätta hemma hos mamma idag, så det blir väl hämtning av kläder imorgon efter jobbet.


Och just det, snart dags för Alice! Hade nästan glömt bort det faktiskt, tro det eller ej..

Överraskingsfest

Idag ska jag och Sara på en överraskningsfest hos en vän vi inte har träffat på åtta år.. Gick på dagis och upp till mellanstadiet tillsammans, sen bytte hon skola och vi tappade väl kontakten. Nu har hennes mamma alltså ordnat en överraskningsfest för henne idag, eftersom hon fyller 20.

Först en sväng i stallet, sedan träffa Sara på stan för att köpa present, och nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg. Hoppas det blir roligt bara, och inte allt för konstigt..


Som mössen på julafton

Kilade jag runt här hemma igår efter midnatt och slog in paket i alla former och storleka. Eftersom jag var ensam så knåpade jag dock inte ihop en klänning till en blivande prinsessa..
Första påsen med klappar har nått slutförvaringen hemma hos mamma och pappa och kanske blir det fler som får lämna lägenheten idag.
Måste förbi hemma hos dem och plocka upp några paket som anlänt på posten, är inte julen underbar?

Årets första snö

Föll ute idag, men det varade tyvärr inte så länge innan det blev slask på marken.
Julmusik i bilen och Mamma Mia på tvn hemma hos mamma.

RSS 2.0