Statusrapport: Smultron

Jag har i tidigare inlägg beskrivit hur jag planterat jordgubbar och smultron i tre krukor här på balkongen, och nu börjar det hända grejer..

En liten blomma och jag kunde inte vara stoltare.

Det har nämligen dykt upp en smultronblomma! En hel, utslagen blomma. Jag är otroligt stolt över mig själv (alla andra blommor i denna lägenhet har antingen inte vattnats alls eller för mycket) och hoppas nu bara på att det dyker upp lite smultron i sommar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Oh, duktig Katarina. :) Får jag smaka på smultronen sen då? ler Kanske är det smultron jag borde odla, min persilja dog, och min avokado ser inte inte så glad ut, vi skyller på solen. Men basilikan lever faktiskt :P

kram

2009-05-11 @ 21:25:48
Postat av: Sara

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i maj! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/manadens-blogg-tavling.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-)

(Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

2009-05-12 @ 14:25:31
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Postat av: maddeh

efter att jag varit inne på dn blogg kikade jag runt på google och hittade ett bra recept så nu har jag varitoch handlat ingridiencer så det är lugnt :)

2009-05-12 @ 14:57:23
URL: http://maddiish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0