Ica



Jag var och handlade på Ica idag. De hade placerat sina kundvagnar såhär smart, vilket gjorde att deras taco-utbud halverades ungefär. Ja, kundvagnarna sitter alltså fast, och var inte bara att flytta på..

Strax i ordning

Nu, snart snart, är allt klart här hemma. Har gjord i ordning min fina fotoram som var en födelsedagspresent för flera år sedan, men inte använts så mycket av någon anledning.
Kommer att visa bilder ikväll hade jag tänkt, och åh vad avundsjuka ni kommer bli! (;

Sista lediga dagen nu innan skolan börjar med upprop kl. 09.00 imorgon. Provcyklade vägen igår och det tog exakt en halvtimma - kommer få grym kondis innan de här fyra och ett halvt åren är över! Bara fyra skivor kvar av ljudboken nu, Konungens återkomst, och sedan är den trilogin slut.
Har kört fast på dataspelet nu också, så lite andra sysselsättningar är välkomna.

Nej, nu ska jag ta tag i disken lite innan jag cyklar iväg till ica för att handla - ikväll ska här bakas!

Ensam hemma

Yes, nu sitter jag helt ensam i min lilla lägenhet i ett tomt hus. Husägarna har åkt bort över helgen, kanske till Gotland, kanske någon annan stans. Mer ensamt än så här blir det nog inte, och jag har två och en halv dag kvar innan skolan börjar och folket kommer hem igen.

Solen skiner men det blåser sådär jobbigt ute, och egentligen borde jag stänga av datorn och sätta igång en tvätt. Datorn behöver nog vila lite och framför allt svalna, och tvätten hade det ju vart bra om den torkade innan det är dags att leta kläder i panik inför skolstarten.

Dock fick jag precis Casino Empire installerat på datorn, och det talar ju för planen att strunta i allt nyttigt och bara spela hela dagarna fram tills på måndag. Dock tror jag tvättmaskinen vinner denna kampen, ett första intryck är ju alltid ett första intryck, och det blir väl i alla fall inte sämre om man har rena kläder på sig.


Daton stängs därför av nu, men vänta bara, I´ll be back...

Du vet att du är en äkta Uppsala-bo när..

..du finner det riktigt störande med folk som går på cykelbanorna.


Hallå, flytta dig en halvmeter och stanna på rätt sida strecket! Det finns ju till och med små pedagogiskt ritade gubbar på marken lite då och då, du borde förstå att man går på den sidan där gubben inte har hjul under sig! Inte ens en analfabet kan ju missa den detaljen..

Piroger



Annars ägnades gårdagskvällen mest till bakandet av taco/köttfärspiroger.

Loranga



När såg ni en flaska sånt här senast?

Allt man behöver ryms i en kombi





...det gäller bara att veta hur man ska packa den rätt.

Ein Student in Uppsalalala

Föräldrarna på väg hem mot Bästkusten och utbytta mot den före detta sambon.

Rummen fortfarande inte i riktig ordning, men man kan se att det bor någon här i alla fall. Alla spännande bilder från flytten och färden hit kommer förhoppningsvis till kvällen.

Under tiden kan ni ju roa er med denna lilla visa på tuben. http://www.youtube.com/watch?v=PtPPirkYjAk


Så vet du att du är på en billig krog..



..de har streck som markerar volymen målade på glaset.

Sko

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=X2TqX7nmb8ifb30AfN3IxE6kLTwQMoPjeiO2dzd5wAXL3XLWkCcV#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/X2TqX7nmb8ifb30AfN3IxE6kLTwQMoPjeiO2dzd5wAXL3XLWkCcV.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=X2TqX7nmb8ifb30AfN3IxE6kLTwQMoPjeiO2dzd5wAXL3XLWkCcV#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

Dags att börja packa..

En och en halv vecka kvar till flytten, och tiden börjar bli knapp. Jobbet ringde in mig tills imorgon också, så nu är det inte många lediga dagar kvar. Bara att börja packa och försöka få ner lite i någon låda varje dag..

Häkte med humor



När vi ändå är inne på temat brevlådor så kan jag ju passa på att visa denna, som faktiskt är brevlådan till Häktet vid Uddevalla polishus. På riktigt.

RSS 2.0