Kyrka eller universitet?

Ja, ibland frågar man sig hur det står till på SLU egentligen..Här kan man alltså skriva upp sig på en lista, för att få tillgång till bönerummet.Som ser ut så här inuti.Jag är ledsen, men vad fan har ett bönerum att göra på en skola? För jag kommer inte på ett enda bra förslag..

Vi har råd att vara kaxiga

Ja mamma, HV är ett skitlag och jag kan säga det hundra gånger till utan att behöva äta upp ett enda ord.

Idag vann vi mot AIK trots att de gjorde första målet väldigt tidigt. Och oavsett hur det nu går så är vi bättre än HV. För HV är ett jävla skitlag. Sådeså.


För nu har spelet börjat för de riktiga lagen, de som faktiskt är eliten i Sverige och inte bara råkar vinna en serietabell.

Last.fmAningens ojämn fördelning hos min last.fm, där Tolkien har en ledning svår att knappa in även om jag aldrig mer skulle lyssna på Bilbo en hel natt på datorn igen...

En faktagranskning är ju aldrig fel

Ser på Vem vet mest och äter frukost (mest för att Richard Olsson är så klumpig och därmed underhållande) men blir bara lite upprörd när 1) Alice Cooper är med i en fråga som innehåller faktafel
2) Killen inte kan svara på frågan!


Så, för att rätta det hela en gång för alla: Alice Coopers album handlar inte om en alkoholavvänjningsklinik, han var på mentalsjukhus för fan. "This was the time before the Betty Ford-clinic" förhelvete. Alkoholavvänjning var poängen, men som sagt, det var ett mentalsjukhus han var inlagd på. Punkt.

En vanlig dag på e-bay

Att som samlare sitta och scanna e-bay är en aldrig sinande möjlighet till glädje.
Dock börjar det oroa mig när rubriker som innehåller "rare" och beskrivningar som säger "you never gonna get an item like this again" visar bilder på saker jag redan har.

Eller när en ovanlig t-shirt ligger ute med 150$ i utrop, och jag redan äger den. I två exemplar.Jag vet inte om jag ska vara glad för att mina grejor uppenbarligen är värda pengar, eller ledsen för att det nu blir svårare att hitta nya saker..

Radiosporten

Är min boj i bukten.

Hockey hela veckan, även om jag oftast bara bryr mig om mitt kära FBK så kan man ju inte låta bli att höra på matcherna när HV får storstryk av nykomlingarna AIK...Tråkigt bara att jag verkar vara den enda som bryr mig om hockey i stan.

RSS 2.0