Tror du på tur?

Jag gillar tävlingar och tävlar ofta, vilket leder till att jag vinner saker också. Mina vänner tror att det mesta är tur, men oftast ligger det ganska mycket arbete bakom. För varje vinst jag får ligger det många timmar av tävlande i tävlingar som jag inte vinner.

Dock måste jag påstå att jag tror på tur. Arbete och tur är den bästa kombinationen för framgång, man måste helt enkelt ha lite tur för att lyckas.

Skraplotter är ganska trevligt eftersom det kräver minimalt med arbete, är spännande men kräver en massa tur - eller lotter. Tekniskt sett så borde man komma närmare den stora vinsten för varje lott man köper - eller hur?
Såg nyss en tant som köpte trisslotter för 200:- i en mataffär nära mig, och där förstod jag varför det är så många äldre människor som hamnar i tv-skrapningarna.

Allt gratis är gott brukar jag resonera, så när jag fick erbjudandet att blogga lite om skraplotter och samtidigt få två stycken helt gratis var det inget jag tänkte säga nej till!

Hos http://www.gratisskraplott.se kan man nämligen enkelt få egna lotter hem till brevlådan - gratis!

Min favorit är helt klart triss, en gammal klassiker där dubbel-trissen är min absoluta favorit! Större chans att vinna, och mer att skrapa! Så, är du sugen på skraplotter gratis är det http://www.gratisskraplott.se du ska klicka in dig på (;


(Eller blogga om dom: http://www.gratisskraplott.se/blogga-om-oss/)

Kommentarer
Postat av: madde

Tror helt klart på tur - vissa har det ju verkligen hela tiden och vissa aldrig!

take care :)

2010-02-27 @ 14:46:31
URL: http://photomax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0