Tror du på tur?

Jag gillar tävlingar och tävlar ofta, vilket leder till att jag vinner saker också. Mina vänner tror att det mesta är tur, men oftast ligger det ganska mycket arbete bakom. För varje vinst jag får ligger det många timmar av tävlande i tävlingar som jag inte vinner.

Dock måste jag påstå att jag tror på tur. Arbete och tur är den bästa kombinationen för framgång, man måste helt enkelt ha lite tur för att lyckas.

Skraplotter är ganska trevligt eftersom det kräver minimalt med arbete, är spännande men kräver en massa tur - eller lotter. Tekniskt sett så borde man komma närmare den stora vinsten för varje lott man köper - eller hur?
Såg nyss en tant som köpte trisslotter för 200:- i en mataffär nära mig, och där förstod jag varför det är så många äldre människor som hamnar i tv-skrapningarna.

Allt gratis är gott brukar jag resonera, så när jag fick erbjudandet att blogga lite om skraplotter och samtidigt få två stycken helt gratis var det inget jag tänkte säga nej till!

Hos http://www.gratisskraplott.se kan man nämligen enkelt få egna lotter hem till brevlådan - gratis!

Min favorit är helt klart triss, en gammal klassiker där dubbel-trissen är min absoluta favorit! Större chans att vinna, och mer att skrapa! Så, är du sugen på skraplotter gratis är det http://www.gratisskraplott.se du ska klicka in dig på (;


(Eller blogga om dom: http://www.gratisskraplott.se/blogga-om-oss/)

Ny favoritblogg?


Rik som ett troll

I onsdags stod jag och mamma i köket hela dagen, trots en riktigt vacker vinterdag med strålande sol.
Bakning stod på schemat och det blev både hemmagjorda köttfärspiroger (tusen gånger godare än gorbys!), karelska piroger, semlebullar och tekakor.

Mamma berättade att mormor brukade säga att hon kände sig rik när hon hade frysen full med bröd, så nu är vi rika som troll även här hemma i lägenheten :)


Kungen av tidningar

Tidningsprenumerationer är något som är så himla bekvämt. Man får lite lagom underhållning hem i brevlådan - du slipper alltså gå ut i snön (ja, det tar bara fem minuter att gå till Konsum, men ibland orkar man bara inte det!). Det jobbiga med dessa prenumerationer är dock att de aldrig tar slut. Man måste själv aktivt säga upp skiten sen när man tröttnat/inte har råd/orkar inte bära ut mer till återvinningsstationen.

Det är där Tidningskungen kommer in. De har ett väldigt stort sortiment (oftast får du med någon trevlig premie också!) och tidsbegränsat. Bara en räkning, ett par nummer, sedan är det slut. Om du inte vill ha mer, alltså.
Hur bra som helst. Har faktiskt använt mig av dem tidigare, och nu ska jag få lite mer eftersom jag bloggat om dem (;

Så, spana in denna sida för alla prenumerationserbjudanden http://www.tidningskungen.se/


Vilken tidning jag skulle välja? Hippson så klart! Kanske det bästa hästmagasinet, som liksom har allt. Tjocka nummer, bra tips och övningar blandat med prylar och annat skoj. Här hittar du det erbjudandet http://tidningskungen.se/prenumerera-pa-tidningen-hippson.asp - just nu får man med deras bok med dressyrövningar också!

RSS 2.0