Uddevallabibeln

Ja, igår morse fick vi ett ganska tjockt häfte in i brevinkastet. Inte bara fick vi ett abrupt uppvaknande, det var en religiös skrift trots att vi på en tydlig skylt på dörren avsagt oss all önskan om denna idioti.

Därför skrev jag idag ett mail till en av utgivarna; pingstkyrkan i Uddevalla.

"Hej!

Jag börjar ifrågasätta er kristnas läskunnighet, eftersom vi har en stor, tydlig skylt på vår dörr där det står "Ingen religion, tack" och ändå får vi den såkallade Uddevallabibeln in i brevinkastet. Ingen av personerna i vårat hushåll är intresserade av religion, utan är ateister och trivs väldigt bra med det.

Tror ni verkligen att folk önskar att gå över till er religion när de tvingas på ett budskap de inte bara inte tror på, utan klart och tydligt avsagt sig.

Reklam får inte delas ut till brevlådor där texten "Ingen reklam" står på, ni borde följa samma etiska budskap och respektera våran önskan om att slippa religion.

Mvh Katarina Rämö och Tobias Petterson"


Undra vad svaret blir?


Kommentarer
Postat av: Pingstkyrkan Uddevalla

Hej! Det är tråkigt att höra att ni har en så arg inställning mot oss som predikar evangeliet. Vi tror på guds förlåtande budskap och ser hopp och ljus även för er som främjat er från kärleken i Jesus Kristus.



Vi ber för er och för att Gud skall välsigna er!

Det finns inga skyltar i hela världen som kan få oss att sluta sprida evangeliet!



2010-05-28 @ 21:29:54
URL: http://www.uddevalla.pingst.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0