Varfor BRS?

For att det inte finns nagonting som liknar detta i Sverige, sa klart!

Vi far mat, boende, lektioner och viss utrustning helt gratis - de ger oss till och med fickpengar varje fredag! Det kravs ingen direkt galopperfarenhet for att komma in pa BRS, bara ratt installning (och vikt). Vi far lara oss allting fran grunden och inget forbises. Alla som slutar kursen ar garanterade ett jobb inom galoppsporten. Vi har de som upptackt att det dar med att rida sa fort visst inte var deras grej - de kommer att komma till ett stuteri sen istallet for ett traningsstall (och rider inte langre pa skolan, gor bara det dar andra och mockar ett par boxar extra).

The British Racing School ar valkand med fruktansvart bra rykte - det sags att Sir Mark Prescott himself brukar komma hit och valja ut tva personer varje ar (oftast svenskar).

Hela utbildningen tar ungefar ett ar, forst nio veckor pa skolan och sedan resten jobbandes i ett stall. Fruktansvart bra alternativ till aupair for alla hasttokiga, forutom massa erfarenhet sa far du ett yrke - arbetsryttare.


Ar du nyfiken pa galopp, men inte riktigt har mojligheten att bli arbetsryttare pa ett "vanligt" satt (genom att hjalpa till i ett stall och langsamt avancera eller jobba massa utan lon), ar ute efter ett aventyr och gillar hastar pa riktigt - da ar BRS nagor for dig!

Kommentarer
Postat av: Tobi

Jag tror inte BRS är något för mig!

Postat av: Anna

Kul att höra från dig! Det verkar ju faktiskt super, men slitigt naturligtvis... Du kommer gå ut som kursetta, eller hur?:)

2009-02-06 @ 11:48:12
Postat av: Katarina

Klart jag blir kursetta! Den som ar bast i fitness far ett fint plakat (typ som en silverassiett) sa jag siktar pa den med!



Hann faktiskt mocka klart i tid idag (;

2009-02-06 @ 15:00:55
URL: http://englandsaret.blogg/se
Postat av: Sophie

Jag jobbade hos Sir Mark Prescott, men tror inte att det ar han som valjer ut personalen

2009-02-08 @ 10:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0