Bjällerklang, bjällerklang..

Hittade en bild på vårt bidrag till Östrabos årliga pepparkakshustävling. Denna är från mitt sista år på gymnasiet, och bygdes av mig och tre vänner. Spana in detaljrikedomen och allt godis!
Själva pepparkakorna bryr vi oss föga om, vår specialité är dekorationer (dvs godis och kristyr eftersom allt ska vara ätbart) och marsipanfigurerna.

Se och njut!



Tema var "rymden" - så vi bygger jultomtens boplats. Han är ju minst sagt en övernaturlig figur, så varför inte? Och ja, hela Rudolf är röd, inte bara mulen.

Till detta kom ett a4-ark som beskrev hela skapelsen och lite till. Självklart så vann vi även detta år. Kan du bygga något bättre?

Nu för tiden är det en tradition som inte får brytas, ingenting kan stå ivägen för pepparkakshusbaket hemma hos Jessica varje vinter. I år sköts det dock upp tills efter jul, och Anna fick bytas ut mot en till Katarina, men bakade gjorde vi!

Kommentarer
Postat av: monia

åh nu börjar man ju längta till julen :)

2009-09-10 @ 12:37:45
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, jag längtar tills nästa bygge! Det är så underbart roligt att bygga peppakakshus med er tjejer! I år får vi försöka vara alla fem, nu när vi invigt Katarina i det hela ;)

2009-09-11 @ 19:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0